Services

AML-Interservice is bedreven in alle aspecten omtrent ondersteuning van de bemanning van schepen. Wij bieden begeleiding in het complete traject van crew changes, van vervoer tot visumafhandeling.

Crew changes

Wanneer het gaat om het regelen van crew changes kunnen wij assistentie bieden bij het gehele traject. Door het gebruik van vaste vervoerders, waarmee wij vaste prijsafspraken hebben, regelen wij voordelig maar vooral betrouwbaar transport. Naast dit logistieke onderdeel kunnen we onder andere zorgen voor Garantiebrieven, Letters of Invitation en Schengenvisums voor offsigners.

We onderhouden goede contacten met verschillende officiële instanties waaronder de Koninklijke Marechaussee en de Zeehavenpolitie. Hetzelfde geldt voor veel gunstig gelegen hotels waarmee we ook scherpe prijsafspraken hebben kunnen maken.

Visumaanvragen

Het aanvragen van visums voor zeevarenden is een ander belangrijk deel van de service die wij als AML-Interservice kunnen bieden. Door onze kennis en goede contacten met verschillende consulaten kunnen wij het visumproces niet alleen gedeeltelijk voor u uit handen nemen, maar zelfs bespoedigen.

Zo zijn wij als een van de weinige gespecialiseerd in het aanvragen van Amerikaanse visums voor zeevarenden en technisch personeel dat assistentie verleent aan boord van schepen. U kunt hierbij denken aan het regelen van alle benodigde documenten, het gereedmaken van de aanvraag en het regelen van een afspraak, inclusief transport, bij het betreffende consulaat.

Koeriersdienst

Doordat wij werken met vaste betrouwbare chauffeurs zijn wij ook een solide partner in het vervoeren van vertrouwelijke documenten. Zo kunnen wij uw belangrijke documenten veilig ophalen en afgeven bij bijvoorbeeld Aviapartner op Schiphol of bij uw bedrijf.